Despre noi    
     
 

     Societatea Comfil Serv a luat fiinta in anul 2004, cu investitie exclusiv privata. S-a pornit cu aspiratii inalte, in momentul de fata ne mandrim cu realizari pe masura.

 

     Oferim solutii la problemele electrice si de automatizari pentru toate domeniile de aplicatii, fie ele rezidentiale sau industriale.

 

     In calitate de reprezentant unic in Romania al produselor LUXOM - Control Inteligent, va stam la dispozitie cu echipamente inteligente modulare, extensibile, variante de tablou.

 

     Ca distribuitori autorizati   MCA group si Sommer - Germania , va stam la dispozitie cu diferite echipamente de actionari usi, porti, bariere acces auto, rampe de egalizare.


     

 


     Societatea Comfil Serv se dedica solutionarii aplicatiilor cu care este onorat. In acest scop Va asiguram sprijinul necesar,  oferindu-va solutii potrivite, eficiente si rentabile prin eforturi constante de imbunatatiri profesionale a personalului.

 

     Pe langa prezentarea solutiilor, executia lucrarii, punerea in functiune si pregatirea personalului pentru exploatare, societatea noastra mai are o oferta de nerefuzat si-anume, preluarea grijilor Dvs odata cu semnarea contractului, fie el punctual sau de lunga durata.

 

     Scopul nostru este gasirea echilibrului intre solutiile oferite si costurile corecte pentru acestea.

 

     Faptul ca, aproximativ 70% dintre clientii nostri revin si ne recomanda, ne motiveaza. O alta categorie, de aproximativ 15% dintre clientii de odinioara au incercat si alte cai si s-au intors. Ei ne dau putere pentru a continua. Categoria care nu s-a intors ne face sa ne perfectionam continuu.


 
Semnam cu mandrie fiecare lucrare cu care ne onorati,
executata de Comfil Serv.

 

 

Contactati cu incredere Comfil SERV